Välkommen!

Livet i stan med långa mötesdagar och bristen på tid till sådant som jag mår bra av fick mig att  börja drömma om ett enklare liv närmre djur och natur. En vardag där man kan styra mer över sin egen tid och göra eget istället för att köpa. Back to basics, som man lite klyschigt säger. 

Så i oktober 2019 följde jag min dröm och flyttade hit till Agdatorp tillsammans med min man Lucas för att börja renovera ett litet falurött hus med vita knutar. Det känns nästan overkligt men samtidigt helt rätt. Vi har så många planer och idéer på gården tillsammans med mina föräldrar som jag längtar  att få fullfölja och dela med mig av.  Här på bloggen kommer jag skriva om min vardag på gården, allt ifrån odlingsplaner och hur det är att försöka leva självhushållande till renoveringen och lamningen i vår och mycket mer så klart.  

 
Vårt faluröda lilla hus som kallas för Fritz
Vårt faluröda lilla hus som kallas för Fritz

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anna Jarnestad » Konservera tomater :  ”Så enkelt och fint! Bättre än att frysa. Nu är jag supernyfiken på hur de smakar”

  • Ola » Göra eget bivaxtyg:  ”Vi försöker använda de så långt det går. Till sist går de sönder som vilket anna..”

  • Cecilia T » Recept: pesto på skogslök och nässlor:  ”Pesto en av mina favoriter i köket. Receptet verkar funka men var hittar man sko..”

  • Ola » Göra eget bivaxtyg:  ”Vi har använt sådana här i ett par år nu. De "tappar" vaxet efter några månaders..”

  • Elisabeth Granath » Göra eget bivaxtyg:  ”Hej! Kul att du visar hur man gör. Men jag undrar hur bra dykarna fungerar hålle..”

Arkiv