Nu är första lammen här!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här inne den sista tiden. Det har varit mycket med att komma i ordning i huset och så har jag börjat vicka lite som fransklärare, så det har inte riktigt funnits tid och ork till skrivandet. Men nu måste jag bara berätta att det kom två helt fantastiskt söta lamm till världen i lördags. Min älsklingstacka Samba lammade först, precis som jag hade förutspått dagarna innan. Det var två ganska så stora killar, så mamma fick hjälpa till att dra ut båda två. Hipp och Hopp kallar vi dem. Nästa gång kanske det är min tur att behöva dra ut ett lamm? lite skrämmande tanke men det ska nog gå bra! 

Nu har det kommit fem lamm till sedan dess, så vi bor nästan ute i fårhuset nu haha :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anna Jarnestad » Konservera tomater :  ”Så enkelt och fint! Bättre än att frysa. Nu är jag supernyfiken på hur de smakar”

  • Ola » Göra eget bivaxtyg:  ”Vi försöker använda de så långt det går. Till sist går de sönder som vilket anna..”

  • Cecilia T » Recept: pesto på skogslök och nässlor:  ”Pesto en av mina favoriter i köket. Receptet verkar funka men var hittar man sko..”

  • Ola » Göra eget bivaxtyg:  ”Vi har använt sådana här i ett par år nu. De "tappar" vaxet efter några månaders..”

  • Elisabeth Granath » Göra eget bivaxtyg:  ”Hej! Kul att du visar hur man gör. Men jag undrar hur bra dykarna fungerar hålle..”

Bloggarkiv

Etikettmoln